Logo osvan

Het OSVAN bedrijf werd opgericht in 2006. Met een technisch adviesbureau activiteit is toegenomen in het ontwerp en de distributie van technische producten in 2016. De Garden Clean Cable ontwikkeld door het bedrijf voor robotmaaiers biedt een innovatieve oplossing voor de problemen van knaagdieren. Het is al verkocht en erkend in veel Europese landen.

Osvan distribueert haar producten door professionals in de parken en tuinen.

Angstig om een ​​antwoord te bieden op het probleem van knaagdieren, heeft Osvan een kabel van ongeëvenaarde weerstand ontwikkeld.

Als gevolg van diverse batterijproeven in real-life omstandigheden bleek dat de "Garden Clean Cable" de enige is die geen schade heeft geleden.

Om te voldoen aan alle soorten eisen, hebben we diverse adapters voor traditionele onderwaterboten ontwikkeld (Adapter / rem voor spoel, aangepaste schoen), evenals IP 68 waterdichte aansluitingen (inline of T) speciaal ontworpen voor onze kabel .

Dankzij deze accessoires garanderen we een gemakkelijke installatie, perfect luchtdicht en vochtbestendig.

logo cellfast

Om een ​​compleet assortiment hoogwaardige producten voor parken en tuinen te kunnen aanbieden, startte Osvan in 2017 een partnerschap met Cellfast.

De Cellfast Group is een van de belangrijske fabrick voor de verwerking van kunststoffen en productie van tuinslangen, gereedschap en toebehoren.

Cellfast biedt innovatieve, moderne en ergonomische oplossingen.