In het kort
.

Osvan® is uw professionele partner voor producten en gereedschappen voor parken en tuinen en vooral op het gebied van de robotmaaier : specifieke kabels, installatieaccessoires, onderdelen, werkplaatsapparatuur, schuilplaatsen voor robotmaaiers, WPC-bloembakken zijn de belangrijkste producten die Osvan® aanbiedt. Osvan® verkoopt zijn producten alleen via professionele wederverkopers.

 

Sinds februari 2022 maakt Osvan deel uit van de Sterenn Group, een Frans bedrijf met 7 dochterondernemingen (omzet van €212 miljoen, 350 mensen). De groep is de Franse marktleider op het gebied van agroapparatuur, gespecialiseerd in de distributie van materialen, apparatuur, onderdelen en diensten aan professionals in de landbouw-, motocultuur- en industriële sector.

 
 

GARDEN CLEAN CABLE – ROBOT MOWER CABLE

Osvan® heeft in 2015 de GARDEN CLEAN CALBE ontwikkeld. Deze speciale begrenzingsdraad voor robotmaaier heeft de meest bekende problemen van begrenzingsdraden kunnen oplossen , vooral beschadigingen veroorzaakt door knaagdieren. Onze kabels zijn extreem sterk , 100% hermetisch en waterdicht met een dubbele isolatie, gebruiken vertind koper voor een uitstekende geleidbaarheid en zijn uitgevoerd met puur, niet giftige materialen, zonder dierlijke vetten. De kabels trekken geen knaagdieren aan.

Distributie

OSVAN distribueert haar producten in België en Luxemburg en heeft partnerschappen met importeurs-distributeurs elders in Europa.

Ons volgen